Bedrijfsonroerendgoed

Ben je op zoek naar een bedrijfspand, winkel of kantoor? Maak vrijblijvend een afspraak. Ook als een pand wil verhuren of verkopen, zijn wij jouw partij! Wij werken op basis van no cure, no pay en brengen je alleen onze fee in rekening als we hebben gevonden wat we hebben afgesproken. Geen ingewikkelde verhalen, maar duidelijke en simpele afspraken.

More

Expats

De woningmarkt in Amsterdam en omstreken kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Je hebt te maken met een grote vraag, weinig aanbod en met veel juridisch ingewikkelde vraagstukken. Er zijn allerlei zaken die lastig uit te zoeken zijn en lastig te begrijpen zijn. Maak je niet druk, wij helpen je van het begin tot het eind en gaan met je mee naar de notaris. De afgelopen jaren hebben wij al honderden expats aan een woning geholpen en ook jou helpen we graag.

More

Interesse?

Kom gezellig langs voor een vrijblijvend gesprek. Bel, app of mail ons nu voor een afspraak.

Over ons

“Keep calm and just do it”

Mijn naam is Barry Burgemeester. Ik ben al ruim 22 jaar actief in vastgoed en geniet van mijn vak. Ik ben een gediplomeerd makelaar en vind mijn werk ontzettend leuk. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij je comfortabel voelt bij mij tijdens onze zoektocht naar jouw nieuwe thuis.  Ik werk exclusief voor jou als mijn opdrachtgever, vertel je wat je kunt verwachten en behoed je voor valkuilen. We gaan op jacht naar het ideale huis en ik stop pas als ik dat heb gevonden.

Mijn vrouw Monique is de administratieve kracht binnen ons bedrijf. Met plezier gaan wij aan het werk voor jou en ontzorgen je volledig. Wij blijven bij je, van begin tot het eind en gaan ervan uit dat we samen met jou een ijzersterk team vormen en een geweldig thuis voor je zullen vinden.

Wij werken op basis van no cure-no pay. Je betaald ons pas nadat alles in kannen en kruiken is. We sluiten een simpel contract zonder kleine lettertjes of wazige clausules. Wij rekenen geen intrekkingskosten of andere kosten. Wij houden de dingen graag simpel en helder.

Instagram

“#realestateagent”